Tro-slojni parket je gotova talna obloga, sestavljena iz treh plasti lesa. Parket odlikuje enostaven način polaganja – plavajoče polaganje s suho montažnim klik sistemom spajanja desk. Plavajoče polaganje bistveno skrajša čas montaže. Suho montažni sistem polaganja zagotavlja hitro in čisto montažo, parket je pohoden takoj po polaganju. Možno je tudi klasično polaganje z lepljenjem po celotni površini na podlago.

Dvo-slojni gotovi parket je sestavljen iz deščic manjših dimenzij, ki imajo na vseh štirih straneh spoje pero-utor. Parket je sestavljen iz dveh slojev lesa. Osnova so lahko vezana plošča, HDF plošča ali pa elementi smreke, breze, topola. Vrhnja plast je iz 3,5 – 6 mm debelega sloja prvovrstnega (plemenitega) lesa. Površina je že obdelana – brušena in 6 - 7 krat lakirana ali UV oljena.

Kmečke deske  lahko izbirate glede na svoj načaj in trenutne potrebe. Na voljo so vam kmečke deske, ki delujejo hladno in umirjeno, toplo in igrivo, veselo in razposajeno, divje in pogumno, moderno ali tradicionalno, rustikalno in starinsko, kmečko ali meščansko.

 

Tel.: 03/8982 365
e-mail: sebastjan.rupp@zeleznina.si
e-mail: drago.matic@zeleznina.si

Pošljete nam lahko tudi povpraševanje.

parket_alpod_hrast

parket